Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 27/A | Telefonszám: +36 1 479 2000

Hírek

Nagyértékű támogatást kaptunk a Béres Alapítványtól

Nagyértékű támogatást kaptunk a Béres Alapítványtól

Mindig felemelő érzés jó hír hozójának lenni! Bakonyszücsön gyakran vannak jó hírek, amellyel közvetve vagy közvetlenül segíteni tudunk az Érintetteknek, akik a Katolikus Szeretetszolgálat Lelki Rehabilitációs Otthonában vesznek részt a terápiás ciklusokon!

A daganatos és/vagy súlyos egészségkárosodott, tartós fogyatékossággal élő betegek minden támogatást örömmel fogadnak, legyen az egy jó szó, vagy segítő közreműködés.

Folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel bármely módon segíthetjük a hozzánk érkező Érintetteket, hiszen jó örömöt okozni, kedves mosolyt viszont kapni, amelyből töltekeznek Munkatársaink is.

Nemrégiben nagyértékű támogatást kaptunk a Béres Alapítvány a Teljes Életért Közhasznú Szervezettől.  A táplálkozást kiegészítő és a mozgásrendszer egészségét támogató étrend-kiegészítő készítményekből több terápiás ciklusban résztvevő személy részesülhetett, amelyet örömmel fogadtak. Az átvételt megelőzően megbeszéltük a termékek hatóanyagainak jótékony hatását, az adagolását, majd az átadást nemcsak írásban dokumentáltuk, hanem fotókat is készítettünk. Többen elmondták, hogy ismerik a kapott termékeket, néhányan korábban is fogyasztották, és nagyon pozitívan nyilatkoztak azok jótékony hatásáról.

A felajánlott termékeket hálásan köszönjük, és bízunk benne, hogy a támogatásnak köszönhetően más alkalommal is lesz lehetőségünk segítséget nyújtani a rászorulóknak!  ISTEN ÁLDJA A BÉRES ALAPÍTVÁNY minden segítőkész tagját!