Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 27/A | Telefonszám: +36 1 479 2000

Hogyan segíthetek?

rólunk
1%

Ajánlja fel személyi jövedelemadójának 1%-át a Katolikus Szeretetszolgálat Alapítványnak!

Köszöntő

A Katolikus Szeretetszolgálat a fenntartásában működő intézményeiben élőkkel, gondozottjaival és munkatársaival is "Szívvel, szakértelemmel" szeretne törődni - ehhez azonban komoly erőforrásokra van szükség. Minden jószándékú Testvérünk segítségét köszönettel fogadjuk! Jelenleg az alábbi módokon tud segíteni nekünk - de amennyiben más felajánlása, javaslata van, örömmel várjuk levelét a titkarsag@szeretetszolgalat.hu címen!

Adomány

A Katolikus Szeretetszolgálat intézményei és a ránk bízottak számára a Katolikus Szeretetszolgálat Alapítványon keresztül tud közvetlen anyagi támogatással élni. Az Alapítványhoz befolyó összegeket a Szeretetszolgálat Intézményeihez juttatjuk céltámogatások formájában. Ezekről az előző évi közhasznúsági beszámolókban és híreink közt is tájékozódhat. Az Alapítvány közhasznú, így kérésére támogatásáról adóigazolást is kiállítunk.

közhasznúsági beszámoló 2023

Az Alapítvány a személyi jövedelemadó 1%-ának fogadására is jogosult, így ennek felajánlását is köszönjük!

Név: Katolikus Szeretetszolgálat Alapítvány
Adószám: 19659767-1-42
Bankszámlaszám: 11711034-20844534

Intézményeinkben - a helyi adottságokból fakadóan - jellemzően nincs lehetőség tárgyi adományok átvételére. Kérjük, ha ruhát, bútort, vagy más tárgyi felajánlást szeretne eljuttatni a rászorulókhoz, keresse fel a Katolikus Karitászt, a Katolikus Egyház segélyszervezetét! Elérhetőségeik: office@caritas.org.hu; +36 1 372 0910.
A ránk bízott embertársaink nevében minden segítségét előre is hálásan köszönjük!


Önkéntesség

A Szeretetszolgálat egyes intézményeiben lehetőség van önkéntes munkára. Amennyiben szívesen segítené a ránk bízottakat személyes szolgálatával, azt javasoljuk, a fenti menüben keresse meg az Ön lakóhelyéhez legközelebb lévő intézményünket, vagy azt, amelyik az Önnek fontos szakterülettel, célcsoporttal foglalkozik - és lépjen velük kapcsolatba közvetlenül! Ha kérdése van, megtalál bennünket a Kapcsolat menüpontra kattintva - örömmel segítünk a választásban!


Cégeknek

A Szeretetszolgálat és intézményei is jó kapcsolatot ápolnak a hozzájuk kötődő cégekkel, vállalkozásokkal, amelyek a ránk bízottak számára életbevágóan fontos eszközök, fogyasztási cikkek, szolgáltatások előteremtésében segítenek. Akadnak olyan vállalkozások, amelyekkel már több évtizede működünk együtt, mások a közelmúltban ajánlották fel szolgáltatásainkat, újat hozva gondozottjaink életébe. A legfontosabb együttműködő partnereink számára az utóbbi években közös programot is szervezünk - lehetőséget adva a bemutatkozásra, találkozásra, kapcsolatépítésre a közös értékrend mentén.

Amennyiben az Ön vállalkozása, cége nyitott az együttműködésre, vagy olyan szolgáltatást, terméket ajánlana fel támogatásként, mely Ön szerint a ránk bízottak segítségére lehet, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a titkarsag@szeretetszolgalat.hu címen - nagy örömmel és köszönettel fogadjuk!