Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 27/A | Telefonszám: +36 1 479 2000

Hírek

Hozzánk már jöhet a nagy meleg- ismét egy kis előrelépés történt a Katolikus Szeretetszolgálat Lelki Rehabilitációs Otthonában

Hozzánk már jöhet a nagy meleg- ismét egy kis előrelépés történt a Katolikus Szeretetszolgálat Lelki Rehabilitációs Otthonában

Otthonunkban folyamatosan törekszünk arra, hogy az Érintettek részéről felmerülő igényeket, anyagi és egyéb lehetőségeink szerint igyekezzünk kielégíteni. Jelenleg egy közösségi helyiség áll rendelkezésre, ahol nagycsoportos foglalkozásokat is tudunk tartani. Az egyre melegebb időjárásnak - és hála Isten a csoportok nagy létszámának - köszönhetően bizony eljött az az idő, hogy lépéseket tegyünk egy korszerű klímaberendezés beszereltetése érdekében.

 Az idén adódott erre lehetőség, mivel az egyik nagy pénzintézet jelentős összegű támogatást ajánlott az Otthon javára, ezért meg is tudtuk terveinket valósítani. Tegnapi napon megtörtént a kivitelezés és várakozásaink szerint hamarosan ki is próbálhatjuk azt! Bízunk benne, hogy a kellemesre hűtött hőmérsékletű helyiség is hozzájárul az eredményes szakmai tevékenységünk teljeskörű megvalósításához, továbbá abban is, hogy a komfortfokozat emelése minden Érintett, - felnőtt és gyermek- megelégedésére szolgál.

Köszönjük a nagylelkű támogatást a pénzintézetnek! A jövőre nézve megvannak már  terveink, továbbra is köszönettel fogadunk minden nagylelkű felajánlást!