Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 27/A | Telefonszám: +36 1 479 2000

Hírek

Amikor visszajelzés érkezik.......

Amikor visszajelzés érkezik.......

Jó érzés, amikor az Érintettek írják le élményeiket, tapasztalataikat, melyet az Otthonban szereztek. A következőkben megosztom Balázs Dániel édesapa gondolatait, aki a közelmúltban kis családjával együtt vett részt egy igen tartalmas terápiás cikluson. Gondolatait azoknak a személyeknek küldte el, akik a megbetegedésben érintettek és nem hallottak még e fantasztikus lehetőségről.

Fogadjátok szeretettel!

" Örömmel osztom meg veletek, hogy nyáron részt vettem egy lelki rehabilitációs héten Bakonyszücsön, ahol öt másik családdal töltöttem az időmet. Fantasztikus élmény volt, amely során sokat tanultunk egymástól, és lelkileg is épültünk. Az ott töltött idő alatt tapasztalt közösségi támogatás és együttérzés sokat segített mindannyiunknak. Ez a rehabilitációs hét különleges alkalom volt számomra, hiszen olyan emberekkel tölthettem együtt az időmet, akik hasonló vagy akár még nehezebb utakat jártak be, mint én. Az ilyen közösségi élmények óriási segítséget nyújtanak a betegség feldolgozásában, és lelki erőt adhatnak mindannyiunknak. A 7 éjszakás elhelyezés, a teljes ellátás, valamint a különböző foglalkozások és programok is teljesen díjmentesek. Itt minden lehetőség adott, hogy csak magaddal foglalkozz egy picit.

Miért különleges ez a rehabilitációs hét?

Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy hozzád hasonló emberekkel találkozz, akik hasonló kihívásokkal néznek szembe, vagy már túljutottak azokon. Ez egy erős közösséget hoz létre, ahol szavak nélkül is megértjük egymást, és segítünk a betegség feldolgozásában. Jövőre külön turnusokat szeretnének indítani a fiatalabb, középkorú korosztály számára is. Ha Te magad is ebbe a korosztályba tartozol, vagy ismersz valakit a 20-as, 30-as vagy 40-es éveiben, aki ezzel a betegséggel küzd, bátran ajánld neki is ezt a lehetőséget. Ez a korosztály gyakran a legnehezebben megszólítható, és sokszor különösen nehéz számukra egyedül szembenézni a kérdéssel: "Miért pont én lettem beteg?"

Az intézmény szeretettel várja az egyedülálló időseket, kisgyermekes családokat, minden korosztály számára nyitottak. Természetesen az ottani élmények, a szakértői foglalkozások és az új barátságok mind hozzájárulnak a gyógyuláshoz és lelki megújuláshoz. Ha érdekel ez a lehetőség, keresd fel bátran az intézményt: bakonyszucs@szeretetszolgalat.hu Fontos, hogy ha jelentkezünk és leegyeztetjük a turnus időpontját, legyünk elkötelezettek a részvétel mellett, mivel a helyek korlátozottak."

adó
1%

Ajánlja fel személyi jövedelemadójának 1%-át a Katolikus Szeretetszolgálat Alapítványnak!