Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 27/A | Telefonszám: +36 1 479 2000

Hírek

A Gödöllői Egészségnapon jártunk

A Gödöllői Egészségnapon jártunk

Az elmúlt szombaton megtisztelő meghívásnak tettünk eleget! A VI. Gödöllő Városi Egészségnap és Szűrőnapon vettünk részt munkatársaimmal.

Az „ORSZÁGOS ügyünk az EGÉSZSÉG” mottót viselő program Gödöllő város Fő terén, több helyszínen, színes programokkal zajlott.

A rendezvény kezdetét egy tibeti gongszó jelezte, majd – többek között- Dr. Gémesi György Polgármester Úr köszöntötte a megjelenteket.

A Magyar Rákellenes Liga alapszervezeteinek vezetői közösen egy örömtáncot is bemutattak, szemléltetve ezzel azt, hogy ők egy igazi közösséget biztosító csapat.

A résztvevők beszélgetést hallgathattak az "Összehangolva - Alapítvány daganatos és krónikus betegekért" szervezet vezetőjével Dr. Prezenszki Zsuzsa onkopszichológussal, aki nagyon sok szakmai tanáccsal látta el a hallgatóságot és olyan pszichológiailag alátámasztott módszerek alkalmazására hívta fel a figyelmet, melyek által könnyebbé, elviselhetőbbé válhat egy-egy súlyos betegségből adódó szituáció.

A daganatos megbetegedésben érintettek számára különböző programok is bemutatásra kerültek, amely megtapasztaltatásával segíthetnek a kiúthoz vezető út megtalálásában. A mozgás, a tánc, a kézműveskedés mind-mind segítséget tudnak nyújtani, amely minden beteg számára ajánlott.

A sulicsapat színtéren a Lelki Rehabilitációs Otthon is bemutatkozhatott, és bízunk benne, hogy még több érintetthez el fog jutni ez a fantasztikus szolgáltatás.

A rendezvény ideje alatt szűrővizsgálatok igénybevételére is lehetőség volt, melynek népszerűségét a kígyózó sorok szemléltették.

Nagyon sok ismerőssel is találkozhattunk, a kedves fogadtatás, néhány egymással váltott szó mind-mind azt közvetítette számunkra, hogy szeretettel gondolnak a bakonyszücsi Otthonra.

A rendezvényhez gratulálunk és további sok sikert, eredményes munkát kívánunk a Vajek Andrea által vezetett Add Tovább a Mosolyodat elnevezésű csapatnak.

adó
1%

Ajánlja fel személyi jövedelemadójának 1%-át a Katolikus Szeretetszolgálat Alapítványnak!