Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 27/A | Telefonszám: +36 1 479 2000

Hírek

Szociális vezetőképzés ünnepélyes tanúsítvány átadás

Szociális vezetőképzés ünnepélyes tanúsítvány átadás

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem szervezésében, a Katolikus Szeretetszolgálattal együttműködve lezajlott a Szociális Vezetőképzés, amelynek méltó lezárásaként 2024. június 28-án ünnepélyes tanúsítvány átadó ünnepségre gyűltek össze a végzett hallgatók, oktatóik és a meghívott vendégek. A köszöntőkben Dr. Birher Nándor Máté, a PPKE BTK dékánja, Dr Vajda Norbert a Katolikus Szeretetszolgálat főigazgató, valamint Dr. Tóth Tibor, a Slachta Margit Szociálpolitikai Intézet főigazgatója is kiemelte, hogy az együttműködések révén nem csak a Szociális vezetőképzés újul meg folyamatosan, hanem a szociális ellátórendszert is egy új (gondoskodáspolitika) szakiránnyal tudják bővíteni (amelynek az előkészületei már a végstádiumhoz közelítenek).

Ezt követően Dr. Nagy Viktor, a Rege Residence Szépkorúak Otthona főigazgatója tartott előadást A mai szociális vezető-menedzser címmel, melyben rávilágított a mai vezetők mindennapi kihívásaira. Beszédében útravalót is kínált a résztvevőknek: "Álljatok két lábbal a földön, de az égre nézzetek!" Dr. Faddi Tímea a képzés oktatója nyújtott egy kis betekintést a képzés mindennapjaiba, Filep Márk pedig a résztvevők gondolatait közvetítette a megjelentek felé.

A tanúsítvány átadásokat követően Rostáné Dr. Reiz Andrea biztatta a hallgatókat, hogy ápolják a képzés során kialakított kapcsolataikat a jövőben is, hiszen a tudásuk mellett ez lesz a legfontosabb a vezetői életükben. Gratulálunk minden végzett hallgatónak!