Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 27/A | Telefonszám: +36 1 479 2000

Hírek

Jézus Szíve búcsú: a Katolikus Szeretetszolgálat intézményeinek zarándoklata

Jézus Szíve búcsú: a Katolikus Szeretetszolgálat intézményeinek zarándoklata

Június 7. péntek, Jézus Szíve búcsú: a Katolikus Szeretetszolgálat intézményeinek zarándoklata, a betegek kenetének közösségi kiszolgáltatásával ― Spányi Antal székesfehérvári püspök

A Szent Vince Otthon szentkúti könyörgés

Isten Anyja, Szentkúti Boldogságos Szűzanya!

Hála telt szívvel mondunk köszönetet, hogy zarándokútra indulhattunk. Itt állunk előtted, kéréseinkkel, mint gyermek az anyja előtt,l!

Köszönjük, hogy a Katolikus Szeretetszolgálat által az irgalom, a cselekvő szeretet jelen lehet a segítségre szoruló embertársaink között. Áldd meg ezt a szolgáló szeretetet, hogy ne gyengüljön, ha elfárad, Krisztusból erőt merítsen!

A Szeretetszolgálat vezetőiért könyörgünk, adj nekik végtelen türelmet, bölcsességet, amikor dönteniük kell, irgalmat, amikor emberi mulasztásokkal találkoznak, s ha tanácstalanok, Szent Lelkeddel tanácsold őket.

A gondoskodásunkra szorulókért és hozzátartozóikért, könyörgünk. A Szeretetszolgálat intézményeiben dolgozókért, hogy szeretetben, békességben, egyetértésben, megbocsájtásban, Istennel s egymással közösségben maradva, egységben tudjuk szolgálni azokat, akiket ránk bíztak!

Ferenc pápáért, püspökeinkért, papjainkért, Sándor és Roland atyánkért könyörgünk, hogy szeretettel, irgalommal, Jézushoz vezethessenek minket!

adó
1%

Ajánlja fel személyi jövedelemadójának 1%-át a Katolikus Szeretetszolgálat Alapítványnak!