Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 27/A | Telefonszám: +36 1 479 2000

Hírek

Családi nap az otthonban

Családi nap az otthonban

Intézményünkben július 6-án idén is megrendezésre került a hagyományosnak számító családi napot.

A családi nap mindig a találkozás, az örömteli együttlét és a hálaadásunk napja is. Találkozás az Úristennel a csodálatos szentmisén, találkozás a szülőkkel, a hozzátartozókkal és a barátokkal, amely mindig lelki feltöltődés a lakóinknak és nekünk dolgozóknak is. A szentmisét a Szeretetszolgálat lelki vezetője, Burányi Roland atya mutatta be a községi Szent Lélek templomban.

Ezen a napon visszatekintettünk az elmúlt évre és hálával a szívünkben a sok-sok támogatónknak és nem utolsósorban a Teremtőnknek.

A szentmise végén Szalai Zsuzsanna intézményvezető köszöntötte a jelenlévőket.

Dr. Vajda Norbert a Katolikus Szeretetszolgálat Főigazgatója is megtisztelt bennünket jelenlétével, aki kedves szavakkal köszöntötte a vendégeket, lakókat, munkatársakat.

Nagy örömünkre, az otthon első vezetője, Kovács Piroska Mária Nővér az Isteni Szeretet Leányai Kongregációja tartományfőnöke, valamint legfőbb belga támogatónk, Marie-Rose Pauwels is itt tudott lenni ezen a szép ünnepen. Velünk ünnepeltek a Nagybörzsönyben élő holland önkéntes barátaink és Sághi Éva vezetésével a Pannonhalma környéki katolikus önkéntes fiatalok is.

A közös agapé után lakóink örvendeztettek meg mindannyiunkat Petőfi Sándor: János Vitéz 2. részének előadásával, majd egy vidám tánccal.

A Szent Erzsébet Szeretetotthon Alapítvány elnök asszonya, Bottlikné Gajda Julianna megtartotta éves beszámolóját az alapítvány működéséről, eredményeiről.

A rendezvényt Delhusa Gjon közvetlen, jó hangulatú zenés előadásával színesítettük, ahol sokan táncra is perdültek.

A rendezvény végén Szalai Zsuzsanna is megtartotta az éves beszámolóját és a Hozzátartozói Fórumot.

adó
1%

Ajánlja fel személyi jövedelemadójának 1%-át a Katolikus Szeretetszolgálat Alapítványnak!