Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 27/A | Telefonszám: +36 1 479 2000

Hírek

Családi nap

Családi nap

Immár a 10. Családi napot tartottuk intézményünkben szeptember 21.-én az Alzheimer Világnapján.

Az eseményt Burányi Roland atya, a Katolikus Szeretetszolgálat lelkipásztorának áldása és Kocsis Edina intézményvezető köszöntője nyitotta meg. Ekkor került sor az Otthon azon dolgozóinak a díjazására, akik akár több évtizedes munkakapcsolatot tudhatnak maguk mögött a Zárdakertben.

Lakóink is nagy izgalommal készültek a délutánra, volt, aki verssel készült erre a napra és volt, aki a közös éneklésben vett részt.

Az előadások sora itt még nem ért véget. Az ImmaBe Hip Hop Tánciskola növendékei, lendületes produkciókkal lepték meg a jelenlevőket.

 Fellépő vendégeink között üdvözölhettük az Otthon egykori kedves kollégája, Zsolnai Jánosné, Ani által vezetett hernádi Szenior Örömtánc Csoportot, akik vidám, fülbemászó dallamokra épülő koreográfiákkal érkeztek.

Nem maradhatott el a dolgozók meglepetés tánca sem, most az ABBA együttes ismert dalaira táncoltak.  Felkészítőjük Opóczki János volt.

Örömünkre szolgált, hogy Soós-Győrffy Katalin ismét elfogadta a meghívásunkat. Gyönyörű hangja, kedves, közvetlen előadásmódja elvarázsolta a jelenlévőket.

A délutáni vendégvárást konyhás kollégáink ízletes rétese és pogácsája koronázta meg.

Köszönjük szépen valamennyi fellépő vendégnek, hogy megtisztelt bennünket jelenlétével, és műsorával szebbé tette a családi délutánunkat!

Egyben köszönjük a vendégeknek is, hogy ellátogattak hozzánk!

adó
1%

Ajánlja fel személyi jövedelemadójának 1%-át a Katolikus Szeretetszolgálat Alapítványnak!