Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 27/A | Telefonszám: +36 1 479 2000

Hírek

Adventi gyertyagyújtás - immár második alkalommal

Adventi gyertyagyújtás - immár második alkalommal

Burányi Roland atya, a Szeretetszolgálat lelkipásztora köszöntötte a résztvevőket. Felhívta a figyelmet arra, hogy a résztvevő cégek támogatása is hozzájárul ahhoz a munkához, amelyet a Szeretetszolgálat intézményeiben végeznek. Kiemelte: fontos szem előtt tartanunk, hogy az emberek alapvetően jók, a világot Isten jónak teremtette.

Dr. Vajda Norbert főigazgató bemutatta a résztvevőknek a Szeretetszolgálat szerteágazó munkáját, projektjeit, valamint a szakmai és szociális együttműködéseit. Megköszönte a nagy számú résztvevőnek azt, hogy intézményeink egész évben számíthattak a cégek, magánszemélyek támogatására, a ránk bízottak életének szebbé és boldogabbá tételére.

Az adventi koszorú gyertyáinak meggyújtása után jelképes ajándékkal köszönte meg a Szeretetszolgálat az egész éves együttműködést.

Köszönjük, hogy részt vettek rendezvényünkön:

Blessing Group, Ebeplan Kft., Stella Maris Gyógyszertár - Hidegkút,  Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet - és Társadalomtudományi Kar, Mikszáth Gyógyszertár, Pro Klinmed XXI. Kft., Novodata Zrt, Rotary Club Budapest-Duna, Professional Support Kft., PAX Bt. - Patika, HOMM Kft., Ortobrace Kft., Kelesztő Pékműhely és Delikát, Incomed Kft., Kamilla Patika - Soroksár, Ruzicska Mária

Áldott karácsonyt kívánunk Önöknek és minden munkatársuknak!