Támogatás

Támogatás


 

Tisztelt Adományozók !


Ajánlja fel személyi jövedelemadójának 1%-át a Katolikus Szeretetszolgálat Alapítványnak

A kedvezményezett neve: Katolikus Szeretetszolgálat Alapítvány
A kedvezményezett adószáma: 19659767 - 1 - 42

Bankszámlaszáma: 11711034-20844534

Alapítványunk közhasznú szervezet, ezért adókedvezményre jogosító igazolást adhat.
Ehhez szükséges az adományozó neve, lakcíme és (NAV) adóazonosító jele.

Hálás szívvel imádkozunk jótevőinkért.

 

A felajánláshoz szükséges rendelkező nyilatkozat.

Szeretne segíteni, hogy intézményeinkben továbbra is magas szakmai színvonalon gondoskodhassunk embertársainkról?


A korábbi évek 1%-os forrásfelhasználásával kapcsolatban tájékoztatásul közöljük az intézményvezetői beszámolókat:


2016:


Hálás szívvel köszönjük a nagylelkűségüket, szeretetüket, hiszen 2016 évben karácsony előtt 400.000,- Ft pénzösszeggel támogatták Neumayer Zsuzsanna lakónk verseskötetének megjelentetését, ami nagy-nagy segítség és öröm volt Zsuzsának és az Otthonnak egyaránt. Zsuzsa 1986 óta a Szent Erzsébet Otthon lakója és a hosszú évek alatt nagyon sok vers született, melyekben az életéről, az érzéseiről írt. Nagy álma volt, hogy egyszer a verseit egy verseskötetben megjelentesse és ez az álom az Önök segítségével végre megvalósulhatott.

Szívet-lelket melengető érzés és sok erőt ad nekünk a mindennapi feladatok, gondok mellett az, hogy vannak segítőink, támogatóink, hogy nem vagyunk egyedül a szolgálatunkban.

Tisztelettel és köszönettel: Szalai Zsuzsanna a Katolikus Szeretetszolgálat Szent Erzsébet Otthonának intézményvezetője, Ipolytölgyes

 

 Otthonunk nevében mondok köszönetet, hogy anyagi támogatásukkal hozzájárultak a XII. „Tevékeny Élet” Fesztivál megrendezéséhez. A rendezvény 103 idős fellépőnek és közel 80 vendégnek, nézőnek nyújtott örömet, hogy a „csodákat” meglássuk, újra és újra átéljük. A Katolikus Szeretetszolgálat valamennyi otthonában élő lakónak lehetőségük nyílt „megmérettetni” magukat a színpadon, a nagyközönség előtt, így téve különlegessé mindenki számára a napot, elfeledve gondot, bánatot, betegséget. A rendezvénnyel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a ránk bízottak jól érezzék magukat, örömet okozzunk nekik, egy kis vidámságot, jókedvet csempésszünk a hétköznapjaikba. Szem előtt tartva, hogy mindig legyen számukra kitűzött cél, amiért érdemes élni, küzdeni, készülni, ami örömmel tölti el Őket és minket dolgozókat.

Tisztelettel: Baranyi Éva a Katolikus Szeretetszol gálat PAX Otthonának intézményvezetője


 

 


 

 

 

 

 

 

 

2015:


Tisztelt Katolikus Szeretetszolgálat Alapítvány!

Otthonunk nevében mondok köszönetet, hogy anyagi támogatásukkal 10 szanatóriumi ágyat szerezhettünk be, és lecserélhettük az elhasznált, régi kórházi ágyakat. A 10 ágy közül négy emelőmotoros, amelyek beteg lakóink kényelmét szolgálják, segítik mozgásukat, egyben megkönnyítik gondozóink munkáját. Adományuk hozzájárult otthonunk felszereltségének javításához, melyet a jövőben is folytatni kívánunk. Hálás szívvel köszönjük segítségüket.

                                              Tisztelettel:  Kovacsics Zsuzsanna Máriaremetei Szeretetotthon intézményvezetője

 

A Katolikus Szeretetszolgálat Alapítványa intézményünket 10 db szanatóriumi ágy vásárlásának támogatásával segítette.  Az adománnyal olyan eszközökhöz jutottunk (speciális, több ponton állítható ágy) melyek beszerzésére saját erőből, jelen támogatási rendszer mellett nincs lehetőségünk. Intézményünk felvállalja az egészségi állapotuk miatt tartósan fekvő betegek gondozását is. Esetükben kiemelten fontos, hogy korszerű, állítható fekvőfelületű, kényelmes ágyban töltsék napjaikat. Adományukkal lakóink ellátási színvonalának emeléséhez jelentősen hozzájárultak. Nagylelkűségüket, hálás szívvel köszönjük!

Kocsis Edina igazgató, Zárdakert Idősek Otthona Dabas